Håndlæser | Astrolog | Terapeut

Tag kontakt til mig

Kontakt mig på telefon
Kontakt mig på sms
Kontakt mig på telefon

Kontakt & tidsrum: Du booker tid på kiromanti@mkraft.dk
(Jeg gør ikke brug af et online kalendersystem.
Booker du tid til Astrologisk Håndlæsning,
så vær sød at medsende dine data i 1. mail)

Nyttige links:
https://linktr.ee/mkraft.dk
Priser og seancer
Astrologisk håndlæsning
Undervisning

Mit navn er
Malene Kraft Scharling.

Jeg kan i perioder være svær at træffe på telefonen. Har du brug for at komme i kontakt med mig, så er det nemmest at ringe til mig mellem klokken 8:15-8:45. Lykkes det ikke, så læg en besked, og jeg ringer tilbage til dig, så hurtigt, som jeg kan. Det er en god idé at ringe til mig, hvis du er i tvivl om, hvilken behandlingsform, du skal vælge. Jeg har forskellige seancer, som hjælper dig på forskellige måder.
Det er også en god idé at ringe til mig, inden du starter på et af mine hold.

Savner du mine almindelige håndlæsninger, så kontakt mig alligevel, så finder vi en løsning.

De fleste af mine 1:1 behandlinger foregår i Lyngby. Du finder mig på Klampenborgvej 237, 4. sal – 2800 Lyngby. (Ingen elevator!) Kommer du i bil, så er det nemmest at parkere under Lyngby Storcenter ved rød eller grøn opgang. Kommer du med S-toget, skal du blot gå mod Magasin.
Der står Kroppens Rum på ringeklokken.

Det er dig, der skal bruge energien fra min læsning – derfor:

Har du ikke mulighed for at tage en veninde, kæreste, din mor eller anden person med ind til selve seancen. Jeg har et venteværelse, hvor de kan vente. Du kan ikke booke mig, som en overraskelse til fødselsdag, bryllupsdag eller lign. Alle mine astrologiske håndlæsninger varer 1.5 – 2 timer. Ingen seancer kan deles op mellem flere personer eller afkortes.

Jeg kører ikke ud til polterabend, kvindeaften, loger eller andre grupper. 

Jeg læser i hænder for at hjælpe dig samt gøre dig bevidst. Hvis du skal bruge det “for sjov”, underholdning eller som en facitliste, så er jeg ikke den rette at få læst hænder af. Jeg går op i etik og sørger for at give dig den bedste hjælp.

Mine læsninger er psykologiske, og er derfor kun for dig, der har interesse i og mod på at arbejde med dine bevidste samt ubevidste sider. Du skal være klar til selvudvikling.

Følg med på Instagram eller Facebook