Klienterne siger

Læs med her

Klienterne siger ord om mig

Klienterne siger:

Gitte Maria 20. nov. 2022: Kære Malene, har lyttet til filen fra 11 aug idag. Det er SÅ vildt, hvor præcis din beskrivelse er – helt ned i datoer 🙂 Hurra for at være “i kæde med dig”! Det er så præcis en proces beskrivelse!!! Alt folder sig ud nu!!!  kh Gitte Maria (klienten har fået en EKSTRA Reading)


Charlotta  – seance med Astrologisk håndlæsning (nyt produkt pr. 1.12.21):

Det er et meget ærligt, trygt og oprigtigt møde med Malene, der med sin store viden og evner rammer mig lige der, hvor jeg præcist står i forhold til de omstændigheder (cyklusser) der er i mit liv. Malene kan sætte ord på mig og mit liv, både i øjeblikket og i tiden frem, med så stor genklang og uden forhistorie. Det er meget tankevækkende og givende.


Tanja 23.10.2018

Det var simpelthen det vildeste jeg har oplevet og jeg sidder tilbage med tanken om hvordan det overhovedet er muligt at være så specifik og konkret. Min logik leder efter forklaring. Selvom jeg er klar over at det ikke forholder sig sådan, tænker jeg at du må have haft kontakt med en bestemt håndfuld af betroede mennesker som på en måde er ved siden af mig i det store tema/rejse som er aktuel i mit liv nu.

Selv nogle af dine ordvendinger var som taget ud af min mund. Jeg forstod hvert et ord du sagde. Alle emner som blev berørt er noget som jeg er igang med nu eller er planlagt, som f.eks. rejsen du nævnte.


Louise Trampedach, 7. juni 2017: 

Skøn skøn kvinde og pisse dygtig. Jeg besøgte hende for knapt halvandet år siden og hun var så Præsic i sin beskrivelse af mig og so far har hun haft fuldstændig ret i sine forudsigelser om hvad tiden ville bringe.


Jeg siger ofte ting, der først giver mening senere:

Dorthe og Lars, 20.6.14:  

Vi vil gerne sige dig mange tak for endnu en helt fantastisk håndlæsning. Med års mellemrum, har du med dine mange sjove ord fortalt os en masse om hvem vi er. Og hvad vi kan forvente os af fremtiden alt efter hvordan vi prioriterer. Du har givet os et billede af hvad vi indeholder som mennesker. Og hvilke muligheder der ligger til os hvis vi tør og vil. Du fortæller ting om os, som kun få mennesker ved, og din fortælling om fremtiden har altid holdt stik i de 13 år du har læst vores hænder:-) Vi lever ikke efter det, men har nogle gange sagt “hvad menes der med det”. Men når tiden så kommer, så falder alle brikkerne på plads og giver mening. Vi oplever håndlæsningen som en slags selvforkælelse og en pejling af hvor vi er på vej hen de næste 3 år. Vi giver Malene de varmeste anbefalinger, og du/I vil ikke fortryde det, men blive vildt overrasket over hvor givtigt og lærerigt det er.”


Eva og Charlotte sommer 2014: 

Vi har begge været til håndlæsning/clairvoyance hos Malene flere gange. Og vil beskrive vores oplevelser hos hende, som en meget professionel rådgivning i trygge rammer. Malene er meget præcis i sine iagttagelser. Og hun er i stand til at formidle noget spirituelt på en meget Jordnær måde. Hun er samtidig meget empatisk, og har en god fornemmelse hvad den enkelte er i stand til at forstå. Og sikrer sig undervejs at budskabet er forstået. Vi synes Malenes håndlæsning har givet os mulighed for at arbejde vider med os selv, eller blot blevet styrket i noget vi allerede havde tanker om. Vi har begge anbefalet Malene til andre, som ligeledes har haft en rigtig god oplevelse, og vil til enhver tid anbefale Malene.”


Coaching og healing er også populært:

Christina, 42 år: 

Mit liv var gået i hårdknude og jeg kunne kun se alt det negative og ikke ALT det positive jeg var omgivet af. Malene hjalp mig med hendes fantastiske, sympatiske og hjertevarme indlevelse til at få ændret vaner. Og se hvad energier gjorde eller ikke gjorde for mig. Hun hjalp mig til at se, at jeg ved ganske få ændringer kunne ændre fokus i mit liv. Hun fik mig til at forstå, at jeg selv kunne ændre energi-strømme.

Jeg bor ca. 70 km. fra Malene, så hun foreslog, at fjern-heale vores hjem med det resultat, at vores hjem igen blev ”modtagelig ” for kærlighed og omsorg. Et rart sted at være <3. Hun fjern-healede mig. Jeg havde de stærkeste oplevelser, som er ubeskrivelige og som burde være en enhver forundt at opleve. Hun har lært mig, at jeg kan bede om styrke til at ændre ting og få den. Malene har ændret mit liv og min tankegang omkring problemstillinger for altid. Jeg er hende dybt taknemmelig. Og kan kun anbefale enhver, som står i en livs krise eller bare vil have bedre indsigt i livet at anvende hendes formidable evner.


Kim, 2007: 

Kære Malene, jeg vil på det kraftigste anbefale dig til andre, skeptikere og rationalister – alle som én. Jeg er sjældent imponeret og kan ikke se andre muligheder end, at du i sandhed er clairvoyant. Samtidig havde jeg en følelse af, at du hviler i dig selv i din håndaflæsning, der langt fra bærer præg af, at du udspørger den du interviewer, men tværtimod agerer som et regulært medium. Tak for seancen, det var det hele værd og samtidig vil jeg rose dig for din ærlighed og nøgterne stil, der ikke bærer præg af, at du bare fortæller et eventyr, du rammer derimod plet!


15. februar 2006:

Hej Malene. Man bliver forundret over din kunnen. Min søster var hos dig forleden – og måtte indrømme at hun ikke er så skeptisk mere :o) Keep up the good work. Christina


11. maj 2005:

Hej Malene. Jeg vil gerne sige tak for hyggelige 45 min. hos dig. Jeg har som sagt aldrig prøvet en håndlæsning før, men har siden hørt båndet igen og synes jeg har lært lidt om mig selv. Det blir  spændende hvad fremtiden bringer. Med venlig hilsen Charlotte


Jeg har været til en del firmaarrangementer:

6. december 2004:

Hej Malene,  Tusind tak for dine læsninger i fredags her hos os i Avis. Alle var voldsomt begejstrede og imponerede over din “kraft”. Jeg ser frem til en længere læsning hos dig snarligt. Med venlig hilsen Tine Lassen


24. september 2004:

Kære Malene. Jeg siger dig tusind tak for i onsdags. Jeg har fået meget energi og jeg føler varme og glæde indeni og fred og ro omkring mig selv. Jeg har sovet om natten siden. Tak for du kunne tage mig så hurtigt, og tak for din søde og kærlige måde at være på. Kærlig hilsen fra Annie.


13. september 2004:

Hej Malene! Tak for et godt homeparty med håndlæsning i sidste uge i Solrød. Vi fandt det alle informativt og med stof til eftertanke. Husk dog at kigge op en gang imellem, når du “læser” hænder Vi ser frem til på din hjemmeside at læse mere om homeparty med healing og clairvoyance. Mange hilsener Lise Pedersen


9. februar 2004:

Hej Malene. Tusind tak for i fredags. Da var en kanon oplevelse for os alle sammen og en stor ros til dig. Vi ses helt sikkert om et år. Knuz Marianne