Inspirationsaften del II

når livet er svært?

Inspirationsaften – sårbarhed

Har du lyst til at komme til inspirationsaften hos mig?

Denne gang går vi skridtet videre. Et skridt dybere. Vi bruger de fremmødte hænder. Hvor i hænderne ser jeg alt det, som giver udfordringer, smerte, sårbarhed, irritation, vrede, forhindringer etc.? Og hvordan forholder vi os til den smerte, så det ikke går ud over os selv eller omgivelserne? Kan vi selv gøre noget? Eller er det bare sådan livet er?

Jeg viser også, hvordan jeg læser tidspunkter i hænderne. Fx hvor i hænderne er jeg 40 år?  Og hvad kan jeg bruge tiden til i hænderne?

Aftenen kommer til at have fokus på dine tegn/linjer vs den energi, som du tilgår de tegn/linjer på. Fx hvorfor bliver jeg så vred? Hvor kommer vreden fra? Hvorfor er jeg mere sårbar/ked af det lige nu?

Til inspirationsaftenen behøver du ikke at have forudgående kendskab til håndlæsning – men blot være åben og nysgerrig. Vi vil denne gang kun være en mindre gruppe, hvor der er plads til 4-6 tilmeldinger pr. aften.

Arrangementet foregår i Skovlunde og er:

Næste arrangement tirsdag den 19. februar 2019 kl. 19:00 – 21:00 FULD BOOKET

Du tilmelder dig på kiromanti@mkraft.dk. Når du er tilmeldt, sender jeg dig besked om betaling. Først ved betaling er du sikret plads på holdet.

Prisen er kr. 150,00