GRATIS Håndlæsning

Du har lov at være heldig

Håndlæsning
Håndlæsning
Håndlæsning

.

GRATIS Håndlæsning
Følg mig på Instragram og Facebook, der har du muligheden for at vinde håndlæsninger (og andre af mine seancer)

Jeg underviser i både blindtegning og clairvoyant håndlæsning. Jeg har på holdene mange dygtige elever. Men for at blive endnu dygtigere, så skal eleverne træne. De skal træne og holde fokus. Vi har i den forbindelse brug for din hjælp. På holdene i blindtegning, skal vi bruge din aktuelle blindtegning (den tegnes altid først, når jeg beder om det). Eleverne læser den. De får kun oplyst din alder. De arbejder med dit øjebliksbillede, og kan aflæse, hvad det er, der er aktuelt i dit liv her og nu. Jeg sender dig hurtigst muligt deres ord retur til dig. Du skal bidrage med ord retur, så eleverne lærer .af deres læsninger. Skriv til mig, hvis jeg skal sætte dig i kø til en gratis håndlæsning.

GRATIS Håndlæsning – giv eleverne respons

På den clairvoyante håndlæseruddannelse træner eleverne i at kunne læse hænder via billeder. De læser dit øjebliksbillede, din fortid, nutid og fremtid. Dog afhængig det af, hvor de er i deres uddannelsesforløb. Det foregår ved, at du sender kopi af dine hænder til mig. (ud fra en instruks, som jeg sender dig) I nogle tilfælde vil vi også invitere dig til en læsning, hvor du fysisk kommer til os.

Eleverne lærer at læse “i ro”. Det betyder, at du først må sige noget, når eleven siger til. Det giver sig selv ved en læsning via billeder, da eleverne hverken kender dit ansigt eller navn. Ved fremmøde siger eleven til dig, hvornår du må kommentere eller spørge om noget.

Kunne du tænke dig at få en gratis håndlæsning, så skriv til mig på uddannelse@mkraft.dk (Der er meget lang kø lige nu! Derfor tager jeg pr. 22/9-20 ikke imod flere henvendelser ang. gratis læsning)

(Tjek din spambakke for svar fra mig. Ikke al post fra mig går direkte i din indbakke)

Der kan i perioder være kø, men jeg tømmer listen i den rækkefølge, som I melder jer.