Håndlæsning

.

Håndlæsning

Når en læsning bliver psykologisk

Håndlæsning giver indsigt, viden, klarhed samt en dybere forståelse og anerkendelse af dig selv. En læsning er et fascinerende værktøj til udvikling og inspiration til din her og nu situation. Hænderne gemmer på din fortid, dit øjebliksbillede, og fremtiden vises så fint i mulige scenarier. Du kan lære dig selv at kende gennem en håndlæsning. Energien i dine hænder afspejler din her og nu situation. Hænderne forandrer sig, når du forandrer dig. En håndlæsning er et stærkt værktøj til at finde ud af, hvem du er. 

Du lytter og jeg læser – få mere ud af min håndlæsning

Hænderne viser dine bevidste samt ubevidste sider af dig selv. Hænderne er ikke bare dine talenter og stærke sider. Du vil også via en håndlæsning høre mere om dine skyggesider. De gemmer sig også i hænderne. I en hver linje er der stærke sider, men det er også her, at du finder modpolen – dine skygger. 

Få psykologisk indsigt med håndlæsning

Går du skridtet videre, så få endnu mere indsigt via mine workshops samt aftener, hvor vi mødes. Jeg underviser i alt indenfor kiromantiens verden. Du får klarhed og inspiration. Du får en forståelse af, hvem du er og hvor du står psykisk. Du får en forståelse af, hvordan hænderne fungerer, og hvorfor en linje ikke bare er en linje. Jeg har vægt på clairvoyance samt energiarbejde i alt mit arbejde – og giver dig inspiration til, hvordan du finder din egen måde at forstå din intuition på samt finder din egen måde at læse i hænder på.

Håndlæsning & workshops

Jeg underviser i håndlæsning på en måde, så du kan bruge det til selvudvikling. Gennem andres hænder og dine hænder begynder du at forstå dig selv. Du får psykologisk indsigt og selvudvikling på én gang. Du tager en rejse ind i dig selv. Kend dig selv, før du går i gang med alt det andet. Du skal følges med dig selv resten af livet. Så hvorfor ikke bruge tiden på at lære dig selv at kende.