Fjernhealing

Healing på afstand

Fjernhealing er energi over afstand

Fjernhealing – når du ikke kan komme til mig

Fjernhealing er mindst lige så effektivt som healing, hvor du er fysisk hos mig. Vi aftaler en tid, hvor du har ro til at ligge på sofaen. Forinden har du fortalt mig, om du har fysiske skavanker, som skal have et ekstra kærligt fokus. Jeg sender dig energi, renser alle dine chakra og afbalancerer dem samt fjerner gammel energi.  Jeg giver dig fornyet energi. Jeg arbejder intuitivt og via tankens kraft. Selve fjernhealingen varer ca. 30-40 min. Du må gerne blive liggende herefter, hvis du mærker, at du har brug for det.

Det er en god idé at tage et tæppe omkring dig, have vand stående samt evt. noget rolig afslapningsmusik i ørerne. Jeg sender dig gerne den musik, som jeg selv bruger.

Under healingen kan det være, at du mærker noget. Måske har du oplevelser/fornemmelser under healingen. Det kan også være, at du ikke mærker noget. Energien skal nok nå til dig, uanset, om du har mærket noget eller ej. Efter healingen ringer jeg dig op, eller sender dig en mail med alle mine iagttagelser.

Hvordan virker fjernhealing

Healing giver dig fornyet energi. Fjernhealing er især godt, hvis du ikke har mulighed for at komme til mig i min klinik. Jeg har en del klienter, der bruger fjernhealing, som et supplement til deres eget arbejde med selvudvikling. Og det er lige præcis her, at healingen gør en forskel. Healingen får en større effekt, når du selv i hverdagen skaber forandringer. Fornyet energi til din krop er ikke altid nok, hvis du gør som du plejer.

Jeg bruger også din blindtegning til at se, hvor du kan ændre noget selv.
Tegningen sender du til mig kort inden fjernhealingen. Gerne dagen før.

Har jeg tidligere lagt dit horoskop, så kigger jeg også på dit øjebliksbillede og giver dig nogle ord.

Vil du hellere komme til mig, så anbefaler jeg dig at læse mere under healing.

Reaktionerne på en fjernhealing

Reaktionerne efter en fjernhealing kan være forskellig fra klient til klient. Du skal blot følge, hvad din krop fortæller dig. Der har du alle svar. Jeg har erfaring med, at kroppen reagerer. Husk altid at drikke vand efter en healing. Skulle du opleve at du bliver utryg, så ring venligst til mig.

Børn kan heales – læs mere om børnehealing

Følg med på Instagram eller Facebook
Ønsker du at arbejde intenst med dit energifelt, dit jeg, dine skygger, så anbefaler jeg astrologisk håndlæsning:
Astrologi & Hænder | Når du vil i balance | MKraft.dk