Energiaften

Kontakten til dig selv

Energiaften

ALT er energi. I princippet kan du lige så godt heale dig selv. Du er selv energi – og kan arbejde med din højfrekvens på egen hånd. Så snart du forstår dit energisystem, den indre energi samt den ydre energi, vil du nemt finde overskud i hverdagen. Også i de perioder, som volder dig udfordringer, og hvor du mærker ekstra modstand.

I takt med, at du ser dig selv og andre som energi, vil du både mærke og forstå dig selv på en helt anden måde.

Det er godt at meditere, tage på retræte eller blive healet, men intet af det hjælper langsigtet, hvis du går direkte ud og nedbryder dit energifelt ved eksempelvis at have nedbrydende tanker, destruktiv adfærd eller være voldsom vred på alt og alle. Så blander du lavfrekvens energi med højfrekvens energi. Vi kan nødvendigvis ikke se os fri for det, da tanker er en del af os mennesker. Men vi kan blive bedre til at ændre vores tanker og hele tiden sørge for, at vores energifelt er i balance. Det er ene og alene DIG, der gør forskellen på, om du har gode dage eller dårlige dage.

At fastholde og højne sit energipunkt kræver ingenting. Kun dit nærvær. Din intuition som har direkte adgang til energien vækkes, og du bliver stærk i at mærke energi og den forandrende energi. Det er lige præcis her, der ligger en del svar. Svar på hvilken vej du skal vælge,  svar på hvordan du har det, svar på hvad din sjæl har brug for, svar på hvad du mærker osv.

Er du bevidst – så opdager du meget mere!

Alle mennesker mærker energi. Dog især børn! De mærker, når noget er rart – og når noget ikke er rart. Det gør voksne også. Vi er – alt afhængig af ydre omstændigheder – længere tid om at mærke efter. Nogle mennesker skal have bøjet beskeden i neonrør, før den kommer ind i kroppen. Mens andre handler på en skarp intuition. Hvis vi var tilstede, så ville vi faktisk i sekundet mærke lige så snart kroppen fik et prik eller andet, at energien havde ændret sig eller ikke var som den ønskede energi.

Summen af dig er skabt af energi. Så hvis du kigger dig lidt omkring, så kan du hente mange svar. Dine tanker er energi, dine handlinger, dine følelser og sågar, når du ikke gør noget er energi. Vi peger som aldrig før på hinanden. Vores indre skraldespande bliver aktive “derude”. Men i virkeligheden peger vi på os selv. Alt starter altid i dig selv.

ALT starter i dig – så har DU lyst til et par timer i “energiens tegn”?

Aftenen byder på: Fornyet energi, du mærker og kigger indad, du inspireres, du vækkes og går hjem med værktøjer til at komme videre på. Og forhåbentlig har du fået mere energi.

Næste energiaften kommer til efteråret 2024