Energi

Forstå dit energifelt

Fysiske skavanker_2

Fjernhealing_5

Kommunikationslinjer

Energi

Energi er overalt. Du består af energi. Du kender det som tanker, følelser og adfærd. Når jeg coacher dig, så bruger jeg min energi skabelon, som giver dig et stærk billede af dig selv. Modellen viser, hvordan du forvalter din energi, men også hvor du får energi fra. Energi smitter nemlig. Hvis du overhører dine tanker eller følelser, så bruger du din energi forkert. Det påvirker din adfærd og går tilbage ind i dig. Positivt som negativt.

Der findes flere forskellige energiformer. Den højfrekvente energi er den du kender fra healing. Healing skaber balance. Men det er ene og alene din adfærd der er med til at stabilisere dit energifelt. Vi kan være energipåvirket af vores planetsystem, grundenergien fra barndommen (0 til og med 7 år) samt andres energier.

Jeg er uddannet healer. Jeg tror på, at de tanker og energier, som vi er omgivet af sætter sig i kroppen. For mange uforløste negative tanker blokerer energien og kan være med til at gøre os syge. Jeg oplever også, at uforløste konflikter også gør os syge. Kroppen reagerer på dine tanker og manglende handlinger. Kroppen er et spejl af din sjæl – dit indre.

Jeg hjælper dig med arbejdet omkring din energi samt dine tanker og følelser, så du finder årsagen til din ubalance. Healingen hjælper til at fjerne blokeringer i kroppen. Healing er med til at genskabe balancen samt fjerne ubalancen i energistrømmen. Jeg giver dig ny energi at arbejde på, men det er DIG, der skaber forandringen. Fortsætter du den “vane” (ubalance) som du kom med, så hjælper healingen kun kort. Ubalancen vender tilbage.

Jeg tror på, at hjernen er verdens bedste apotek