Energi

Forstå dit energifelt

.

Energi

Energi er overalt. Du består af energi. Du kender det som tanker, følelser og adfærd. Når jeg coacher dig, så bruger jeg min energiskabelon, som giver dig et stærkt billede af dig selv. Modellen viser, hvordan du forvalter dine styrker, men også de handlinger, som skaber dine udfordringer. Hvis du overhører dine tanker eller følelser, så bruger du din energi forkert. Det påvirker din adfærd og går tilbage ind i dig. Positivt som negativt.

Der findes flere forskellige energiformer. Den højfrekvente energi er den du kender fra healing. Healing skaber balance. Men det er ene og alene din adfærd, der er med til at stabilisere dit energifelt. Vi kan være energipåvirket af vores planetsystem, grundenergien fra barndommen (0 til og med 7 år) samt andres energier.

Jeg er uddannet healer & healingsterapeut fra 2003. Jeg tror på, at de tanker og de stemninger, som vi er omgivet af sætter sig i kroppen. For mange uforløste negative tanker samt overhørte impulser fra kroppen blokerer energien og kan være med til at gøre os syge. Kroppen reagerer på dine tanker og manglende handlinger. Kroppen er et spejl af din sjæl – dit indre.

Forstå energien

Jeg hjælper dig med arbejdet omkring din energi samt dine tanker og følelser, så du finder årsagen til din ubalance. Healingen hjælper til at fjerne blokeringer i kroppen. Healing er med til at genskabe balancen samt fjerne ubalancen i energistrømmen. Jeg giver dig ny energi at arbejde på, men det er DIG, der skaber forandringen. Fortsætter du den “vane” (ubalance) som du kom med, så hjælper healingen kun kort. Ubalancen vender tilbage.

Healingen på briksen kan sjældent stå alene. Samtalen, dine ord – det at jeg lytter til dig, du mærker og sanser – er også healing. Den største kraft er inde i dig. Det er min opgave at få den kraft vækket i dig, så du fremadrettet healer dig selv.

Generelt tror jeg ikke på, at healing kan stå alene. Derfor anbefaler jeg altid, at du bruger healingen samtidig med coaching. Så du bliver bevidst om, at det er dine handlinger, samt at du lytter til kroppens signaler, som er med til at heale dig. Kroppen er indrettet til selv at sige til og fra. Det er blot op til dig, om du lytter.

Jeg tror på, at hjernen er verdens bedste apotek