Clairvoyant Håndlæsning

Psykologisk indsigt & dybere forståelse

Clairvoyant håndlæsning giver svar
Clairvoyant håndlæsning med terapi
Clairvoyant håndlæsning med erfaring

Clairvoyant håndlæsning

Jeg har ingen almindelige clairvoyant håndlæsning. Se under priser, hvilke seancer jeg tilbyder.

En clairvoyant håndlæsning indgår i en astrologisk håndlæsning, som varer 1.5 – 2 timer. Jeg begynder altid med hænderne. Hænderne viser, hvordan du forvalter energien og de muligheder, din skæbne har lagt til dig. Hænderne komme med den energi, som du er.

Når jeg laver en clairvoyant håndlæsning, så læser jeg din fortid, nutid samt fremtid. Jeg gør brug af dine linjer i hænderne, men især også de billeder, som kommer, når jeg går i gang med at læse. Alt i dine hænder har en betydning, men kan samtidig på ingen måde stå alene. Fordi jeg ser, at du har lederegenskaber, er det ikke ensbetydende med, at du skal ud at bruge dem her og nu. Det kan der være forskellige årsager til. Alt afhænger af den energi, jeg læser i de forskellige områder.

Når clairvoyant håndlæsning bliver til psykologisk selvindsigt

Jeg læser dit psykiske ståsted samt dine stærke og svage sider. Jeg ser, hvor du har brug for “her og nu” at arbejde med dig selv, så du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Jeg læser din fortid, hvis der er områder, som blokerer dig i nuet. Jeg læser dit øjebliksbillede. Hvordan har du det? Og hvor er du på vej hen? Det kan være inden for kærlighed/parforhold, job, familie, børn mv. Fortiden læser jeg også. Der er områder i dine hænder, der fortæller noget om, hvordan du var som barn. Undervejs og til sidst i en clairvoyant håndlæsning læser jeg, hvilke muligheder, du har i den nærmeste fremtid. Det vil typisk være de næste 2-3 år ud i fremtiden.

I en clairvoyant håndlæsning tyder jeg også din blindtegning. Din blindtegning fortæller noget om din her og nu situation. Kommer du for 2. gang eller mere hos mig, så koncentrerer jeg mig primært om din her og nu situation. Du har jo allerede hørt om dine stærke og svage sider tidligere. Du må gerne komme flere gange.

Clairvoyant – er mit intuitive arbejde

Jeg arbejder altid intuitivt og samler ofte beskeder op fra du bestiller tid hos mig til selve læsningen går i gang. Det er sådan, jeg arbejder. En håndlæsning hos mig vil altid være clairvoyant, men selve læsningen er også læsning af linjer, tegn, observationer, negle, fingeraftryk og mit detektivarbejde. Derfor rører jeg dine hænder, når jeg læser dig. Det er her, jeg får alle de informationer, som jeg skal oplyse dig.

Mine læsninger indeholder billedlæsning. Det er rent intuitivt. Jeg søger aldrig et billede. Et billede skal komme af sig selv. Så ved jeg, at det kommer rent og med et budskab. Det er samme regelsæt, som når du mediterer. Her skal du heller ikke søge – men lade billederne komme af sig selv. Sådan foregår det også i en healing.  Og fjernhealing.

Alt der i hænderne kommer af sig selv, har en ærlighed og dybde. Jeg skal ikke blande mig i, hvad der kommer op. Jeg oplever ofte, at klienten ved, hvad der tales om, før jeg (mit bevidste jeg) ved, hvad der menes. Så ved jeg, at jeg har læst rent.

Forvent ikke, at jeg er en facitliste.

Men jeg kan måske give dig et skub, bekræftelse på allerede bevidste ting eller inspiration til at komme videre.

PS Jeg læser i hænder for at hjælpe dig, så hvis du skal bruge det “for sjov” eller underholdning, så er jeg ikke den rette at få læst hænder af.