Blog om håndlæsning

læs med her

Blog om håndlæsning
Clairvoyant Håndlæsning

.

Blog om håndlæsning:

Følg med på min blog, hvis du vil vide mere om hænderne. På denne blog vil jeg skrive om de forskellige linjer og områder i hænderne. Jeg vil vinkle det, så jeg kommer ind omkring psyken. Gennem tiden har jeg læst mange hænder og fået en indsigt i hændernes sprog. De fortæller med stor ærlighed og ligefremhed. Jeg arbejder ud fra samme vinkel som en astrolog. Ingen linje kan stå umiddelbart alene. Sådan er det også med en planet i et horoskop. En linje skal læses i sammenhæng med hele hånden samt den energi, der er på personen på det givne tidspunkt.

Håndlæsning er meget mere end personlighedslæsning. Og jeg vil med denne blog inspirere dig til selv at få øje på, hvem du selv er. Arv og miljø har en stor betydning. Miljøet er energien. Og det er energien, som du kan påvirke – især når du får øje på dig selv og andre.

  1. Kommunikationslinjerne
  2. Læsning af barndommen
  3. Indre barn
  4. Hjertelinjen
  5. Hjertelinjen del II
  6. Livslinjen
  7. Læsning af intuition
  8. Energiaftryk i hænderne
  9. Hudstruktur