Arrangementer & workshops

Klik på billedet

Blindtegningsaften:

Blindtegningsaften

.

Workshop i blindtegning:

Blindtegningsaften

.

Håndlæseruddannelse:

Håndlæseruddannelse

Inspirationsaften:

Inspirationsaften

.

Workshop i blindtegning – del II (for øvede):

Workshop i blindtegning II

.

Håndlæseruddannelse – del II (for øvede):

Håndlæseruddannelse-2

Energiaften:

Energiaften

.

Supervision i blindtegning & håndlæsning:

.

1-dags workshop i håndlæsning:

Workshop i håndlæsning

Jeg har på denne side mit udvalg af arrangementer og workshops. Fælles for alle mine arrangementer og workshops er, at jeg underviser i de 4 elementer samt  hvilken betydning elementerne har i hænderne. Jeg har gennem de sidste 20 år (siden 2001) opbygget mit eget system. Derfor vil der kun være det materiale, som jeg giver dig. Jeg bruger de 4 elementer i hænderne og blindtegningerne. De 4 elementer kender du fra astrologien. Jeg bruger også dynamikker og polariteter. Jeg tror på, at alt er energi – og derfor har jeg stor fokus på, hvordan energien er i hænderne – og først herefter, hvad én enkelt linje betyder.

Jeg vil give dig et eksempel. Hvis du har en undervisningslinje i dine hænder. Så er det ikke nok at have den for at blive lærer. Du skal sætte energi på linjen. Derfor er det så vigtigt i hænderne at forstå energien. Når jeg læser en undervisningslinje, så har det også stor betydning, om den er i højre eller venstre hånd, hvordan den løber i hånden, men også om der er energi i den. Samtidig er der en styrke samt en skygge i alle linjer. Det er der også i undervisningslinjen. Når du begynder at forstå dine skygger samt arbejder med dem, begynder du at skabe forandring i dine hænder. Hvis du ignorerer de sider, som kan give dig udfordringer, så stagnerer energien i hænderne.

Jeg elsker at undervise. Og give dig den viden, som jeg har samlet siden 2001. Håndlæsning er et stort emne at bevæge sig ud i! Og derfor lærer jeg selv stadigvæk. Jeg har også brug for, at håndlæsningen udvikles. Derfor kopierer jeg ikke bare det, som jeg har lært, eller det som jeg læser i de skrevne bøger. Jeg har brug for at forstå hænderne på en anden og ny måde.