1-dags workshop i håndlæsning

Kend dig selv

Håndlæseruddannelse
Håndlæseruddannelse
Håndlæseruddannelse
Workshop i håndlæsning

1-dags workshop i håndlæsning

Er du én af mange, der brænder for håndlæsning, men ikke har tid, overskud og penge til den lange håndlæseruddannelse. Så er denne workshop måske noget for dig? Jeg inviterer dig til 1 hel dag i håndlæsningens tegn. Du vil få kendskab til, hvordan jeg læser i hænder. Du vil blive introduceret til hændernes verden. Vi tager udgangspunkt i dine hænder. Vi begynder med håndryggen. Jeg fortæller dig bl.a. om, hvad neglene står for. Hver finger har desuden en betydning. Samt din hud. Måden du lægger dine hænder på osv. Du får beskrevet din personlighed. Jeg bevæger mig også ind i dine hænder. Inde i dine hænder har du et landskab af linjer, tegn og områder, som fortæller mere om dig. Jeg fortæller om de store linjer, men også om alle de små, som har stor betydning. Gennem hændernes lag lærer du dig selv at kende. Undervejs viser jeg dig, hvordan du kan tidsaflæse i hænderne. Du får også lov til at snuse til din fremtid. Jeg viser dig, hvordan jeg læser den via linjerne.

Få svar på 1-dags workshop i håndlæsning

På alle workshops tager jeg udgangspunkt i de 4 lag, der er i hænderne. Jeg underviser på en måde, så du forstår hændernes udtryk. Håndlæsning er et stort område at bevæge sig ind i. Derfor vil det på denne workshop være en hurtig gennemgang af alt, der er i hænderne. Så vi når ikke at fordybe os. Men vi når nok til, at du får en klar fornemmelse af, hvordan hænderne fungerer. Jeg tager udgangspunkt i dine og de andre fremmødtes hænder. Undervejs tager vi de spørgsmål, som kommer. En stor del af min håndlæsning handler også om “fornemmelse”. Den del underviser jeg kun i på den lange håndlæseruddannelse.

Jeg er grundig, når jeg underviser. Der er samhørighed mellem alle workshops. Jeg bruger de 4 elementer i al min undervisning. Det er en del af din personlighed/dit temperament. Og det er en vigtig del af dig. Derfor underviser jeg også i det på denne workshop. 

Udover en hel dag med dine hænder får du:

Skriftligt materiale med de grundlæggende principper, som jeg arbejder ud fra

Pris 1.250 for hele dagen

Vi vil være få på holdet, hvilket betyder, at vi kun vil være max 4 deltagere på ét hold.

Du tilmelder dig på kiromanti@mkraft.dk og henviser til “1 dags workshop i håndlæsning”.

Du får hurtigst muligt besked, om du er “optaget” på holdet. Herefter overfører du depositum på kr. 800,00. Og din tilmelding er bindende. Depositum returneres kun, hvis holdet ikke bliver til noget. Restbeløbet betales 14 dage inden undervisningsdagen.

Du skal være fyldt 28 år for at deltage.

Næste hold er: Skriv til mig for dato

(jeg sørger for vand, the/kaffe og frugt – medbring selv en bolle eller lign, hvis du har brug for det)

Ses vi?

Jeg har deltaget i forskellige arrangementer hos Malene Kraft Scharling, som f.eks. Energiaften, Inspirationsaften og Blindtegningsaften, og jeg er hver gang gået beriget og meget klogere hjem. Klogere på livet og på de mange forskellige facetter af tilværelsen. Malene er meget inspirerende og en fantastisk mentor.

Signe Christensen, Behandler

Jeg vil beskrive Malene som en person som gerne vil sikre at vi alle føler os trygge, og at der er plads til 100 spørgsmål hvis man skulle få behov for dette. En anden ting jeg også rigtig godt kan lide ved Malenes hold, er at vi ikke er særlig mange.

Malene har været en utrolig nærværende underviser, jeg kan kun anbefale Malenes kurser, de er guld værd.

Sabrina Michelsen, Privat Person

Det er en uddannelse, der i høj grad lærer noget om en selv og ens skyggesider. Meget meget lærerigt på alle fronter.

Elev på håndlæseruddannelsen