Clairvoyant håndlæsning 2017-11-10T13:32:47+00:00

Clairvoyant håndlæsning

hvem er du?

Clairvoyant håndlæsning

En clairvoyant håndlæsning hos mig varer en time. Når jeg læser dine hænder, så læser jeg din fortid, nutid samt fremtid. Jeg gør brug af dine linjer i hænderne, men især også de billeder, som kommer, når jeg går i gang med at læse. Alt i dine hænder har en betydning, men kan samtidig på ingen måde stå alene. Fordi jeg ser, at du har lederegenskaber, er det ikke ensbetydende med, at du skal ud at bruge dem her og nu. Det kan være, at det først er senere, at du bruger “talentet”. Alt afhænger af den energi, jeg læser i de forskellige områder.

Jeg læser dit psykiske ståsted samt dine stærke og svage sider. Jeg ser, hvor du har brug for “her og nu” at arbejde med dig selv, så du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Det kan være inden for kærlighed/parforhold, job, familie, børn mv. Fortiden læser jeg også. Der er områder i dine hænder, der fortæller noget om, hvordan du var som barn. Undervejs og tilsidst i håndlæsningen læser jeg, hvilke muligheder, du har i den nærmeste fremtid. Det vil typisk være de næste 2-3 år ud i fremtiden.

Du behøver ikke at sige noget undervejs i håndlæsning. Du er dog altid velkommen til at stille spørgsmål.

PS Jeg læser i hænder for at hjælpe dig, så hvis du skal bruge det “for sjov” eller underholdning, så er jeg ikke den rette at få læst hænder af.

Show Buttons
Hide Buttons